.

Hei- en Grondwerk


Voor het realiseren van diverse bouw- en grondwerkzaamheden kunnen wij u helpen met het werk in- en onder de grond. Ravesteijn IJsselstein is gespecialiseerd in het aanbrengen van stalen buispalen en fundaties op staal in de meest complexe en kleine ruimte beschikbaar.

Met onze compacte heistellingen zijn wij gespecialiseerd in het heiwerk van stalen buispalen ø168 en ø219 geheid met een valblok of wel een trillingsarme methode met behulp van een racket. Door onze kennis en kunde in het grondwerk kunnen wij daarnaast uw grondwerk rondom de heipalen gelijktijdig verzorgen waardoor u een fundatie opgeleverd krijgt direct klaar voor de bouwwerkzaamheden.

Door middel van het inzetten van een zeer compacte heistelling op rupsbanden kunnen wij door smalle doorgangen vanaf 80cm op het werkterrein komen. Daarnaast zijn eventuele beperkingen in werkhoogte ook in overleg bespreekbaar. Door het trillingsarme heisysteem is er nagenoeg geen belasting voor de omgeving en kunnen wij uitstekend in nabijheid van de bebouwde omgeving het heiwerk uitvoeren. Als aanvulling kan eventueel optioneel een trillingsmeter op de gevel gemonteerd worden om deze overlast te monitoren.

Ook ons grondwerk is gespecialiseerd voor deze kleinere en compacte werkzaamheden. Met kranen tot 5t zijn wij uitermate geschikt voor het gecombineerde werk voor het heien en uitgraven van bijvoorbeeld uw zwembad, kelder of uitbouw.

Daarnaast zijn wij ook werkzaam op het gebied van de hei- en grondwerkzaamheden voor transformatorstations en inkoopstations voor de elektrawereld. Zie hiervoor onze special-pagina Transformatorstations.

Bij aanneming van totaalwerk is het uitvoeren van rioleringswerk, straatwerk, bouwplaatsvoorzieningen en eventueel grondverzet/aanvullen bouwterrein ook mogelijk.