.

Sloopwerk


Voor Renovatie en inpandig sloopwerk bent u bij Ravesteijn aan het juiste adres. Door middel van het inzetten specialistisch gereedschap zoals een slooprobot, knijpers, sloop- en luchthamers en ander elektrisch gereedschap is het mogelijk energiebewust en emissievrij te slopen.

De volledige sloop- boor- en zaagwerkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren waarbij het slopen van beton, metselwerk en kalkzandsteenwanden door middel van het juiste gereedschap geen probleem is. Daarnaast ook het boren van gaten in alle type wanden, het zagen met de pentruder en/of wandzaag, ringzaag en sleuvenzaag.

Al onze medewerkers zijn tevens gekeurd en opgeleid met een asbestherkenning cursus waardoor slopen op oudere locaties niet tot beperkingen leidt. Met inzet van containers worden de afvoerstromen gescheiden op locatie en is eventuele hergebruik van sloopafval mogelijk.

Door het inzetten van innovatieve oplossingen op het gebied van slooproutes en afvalstromen kan uw sloopklus binnen elke omgeving, zelfs bewoond, gerealiseerd worden zonder risico’s en gevaren voor de omgeving.

Ook het geven van constructief advies, sloopadvies en het opstellen van sloopplannen en sloopveiligheidsplannen past binnen de werkzaamheden van Ravesteijn. Met een constructeur in dienst is hiermee maatwerk mogelijk en zijn complexe sloop- boor- en zaagklussen ook constructief vooraf goed en veilig voorbereid.